Exposed worden op Fagspose is vooralsnog gratis! En eenmaal exposed, blijf je voor altijd op de site staan en ook dat kost helemaal niets!In de loop van 2024, wanneer voldoende fags op de site staan, zullen nieuwe fags een vergoeding moeten gaan betalen om exposed te gaan worden.Hieronder staat precies omschreven wat bij de prijs is inbegrepen en voor welke extra’s je kunt kiezen.

Basic exposure

Bekijk eerste de werkwijze om exposed te worden, als je dat nog niet gedaan hebt.

Een basic exposure kost normaliter € 49, maar is voorlopig nog gratis.

Bij de Basic exposure is inbegrepen:

  1. Invullen vragenlijst en ondertekenen verklaring voor exposure.
  2. Invullen xHamster co-performer release agreement. Dit is nodig om jouw foto’s en video(s) op xHamster en soortgelijke sites te plaatsen.
  3. We maken een afspraak om de papieren te ondertekenen en foto’s en video te maken. In principe kom je naar mij toe. (zie hieronder bij Waar spreken we af?)
  4. Het fotograferen en maken van de video duurt maximaal een half uur. Wil je meer foto’s of een langere video, is dat mogelijk tegen bijbetaling. (zie hieronder bij Uitgebreide fotoserie en video)
  5. Je krijgt een eigen pagina op fagspose.com, bijvoorbeeld https://fagspose.com/fag-arnoud-k-roosendaal-netherlands-exposed. Omdat zo’n lange URL wat lastig uit te spreken is, krijg je ook een korte URL. Hierin is jouw unieke Fag-ID is opgenomen. Voorbeeld: https://fagspose.com/fag/f114.
  6. Op jouw pagina komen maximaal 10 foto’s en 1 video. Alle gegevens die je hebt aangevinkt in de vragenlijst worden ook gepubliceerd. En natuurlijk jouw fagscore.
  7. Fagspose verspreidt jouw foto’s en video(s) via een groot aantal websites. De links daarvan komen natuurlijk op jouw eigen pagina te staan.
  8. Na enige tijd is jouw pagina geïndexeerd door zoekmachines en is jouw exposure compleet!

Waar spreken we af?

Omdat ik (nog niet) over een eigen studio beschik, moeten we ergens in de buurt van mijn woonplaats Hoogerheide (een dorp bij Bergen op Zoom) afspreken. Gelukkig zijn er genoeg mooie plekken in de buurt om af te spreken, zoals De Duintjes en de parkeerplaats bij de Kreekrak, waar soms ook flink gecruised wordt. (En dat maakt het natuurlijk nog spannender….)

Met enige regelmaat reis ik door het land. Per jaar kom ik zeker zo’n tien keer in Arnhem en verblijf daar dan enkele dagen. Ook Oss en Schagen bezoek ik meerdere malen per jaar. Dus wanneer je in een van deze plaatsen woont, of langs de kortste route van Bergen op Zoom naar een van deze plaatsen, kunnen we ook makkelijk een keer bij jou (thuis of in de buurt) afspreken. Vanzelfsprekend kan ik ook naar andere plaatsen komen, maar dan moet ik reiskosten berekenen.

Extra’s (optioneel)

Ik kom jou opzoeken

Hiervoor reken ik een bijdrage in de reiskosten van € 0,39 per km en een vaste vergoeding van € 50,00.
Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide fotoserie (en/of video) op een door jou gekozen locatie. De vaste vergoeding komt dan te vervallen.

Uitgebreide fotoserie en/of video

Een complete fotoserie (eventueel met video) waarin je je helemaal kunt laten gaan. Kijk maar eens naar het portfolio.
De gewone tarieven van fotoserie.net zijn van toepassing. Vraag gerust om meer informatie!

Hoe nu verder?

Weet je het zeker dat je ook volledig exposed wilt worden? Ga naar het aanmeldformulier.

Twijfel je nog, neem dan nog even rustig de tijd. En laat je inspireren door de fags op deze site. Volg Fagspose op social media.